وکیل پایه یک دادگستری فریبا قلی زاده

_

دعاوی ملکی و قرارداد ها

نکته حائز اهمیت در اینگونه دعاوی این است که بر خلاف تصور و باور عامه نیازمند اطلاعات خاصی بوده و خرید و فروش، پیش خرید و پیش فروش، اجاره و مشارکت در ساخت از جمله عقودی است که به کلیات حقوقی برای انعقاد این قرارداد ها نیاز مبرم دارد.

دعاوی حقوقی

( مطالبه چک، تخلیه املاک مسکونی، تجاری و اداری، مسائل موجر و مستاجر، الزام به ارائه سند رسمی املاک، مطالبه خسارت و …)

دعاوی خانواده

اساساٌ دعاوی که مربوط به کانون خانواده باشد را دعاوی خانوادگی می گویند. به منظور حل اختلافات خانوادگی در دادگاه ها و حفظ بنیان خانواده قوانینی تحت عنوان قوانین حمایت از خانواده مقرر شده است که دعاوی خانوادگی تحت نظر این قوانین حل وفصل خواهد شد.

دعاوی تجاری

دعاوی تجاری به دعاوی گفته می شود که به اقتضای تجارت و کسب و کار بین تجّار با هم یا بین اشخاص غیر تاجر شکل می گیرد. در یک قاعده عمومی این دعاوی در صلاحیت محاکم عمومی _ حقوقی هستند و آیین دادرسی مدنی بر آنها حاکم است. دعاوی تجاری را می توان به چند دسته طبقه بندی کرد. با توجّه به مادّه ۲ قانون تجارت که تصدی به برخی فعّالیّت ها نظیر تصدّی به فعّالیّت بیمه یا تحصیل اموال منقول به قصد فروش و اجاره را عملیّات تجاری محسوب می کند.

تنظیم فرم دادخواست

هر دعوای حقوقی(نه کیفری) منوط به تنظیم متنی است که به موجب قانون بایستی در فرمی خاص صورت بگیرد. این فرم را اصطلاحا دادخواست می نامند. تنظیم این فرم یکی از مهمترین بخش های هر اقدام حقوقی است و از ظرایف بسیاری برخوردار است، تا جایی که هر حقوقدان سالهای برای آموختن ظرایف آن وقت صرف می کند و کارآموزان وکالت در کلاس های مخصوصی آنها را آموزش می بینند. هر اشتباه ظاهرا کوچک در تنظیم دادخواست ممکن است به رد شدن دعوا بیانجامد که در این صورت نه تنها زمان و هزینه ای که صرف شده غیرقابل برگشت است بلکه خواهان(مدعی) به نتیجه مطلوب خود نمی رسد و از دادگاه دست خالی برمیگردد.

لایحه حقوقی و کیفری

آمارها نشان می‌دهد که تقریبا همه ما ایرانی‌ها به نوعی درگیر یک پرونده قضایی هستیم، خواه مستقیم و خواه غیرمستقیم.
در بسیاری مواقع ارائه مطلب به شکلی حقوقی یا یک دفاع علمی حق را به حق‌دار می‌رساند.
یک لایحه حقوقیِ قوی و نوشته شده توسط یک متخصص امر، به شما کمک می‌کند تا سخن‌‌تان را به بهترین شکل به دادگاه برسانید و بتوانید با هزینه‌ای اندک به نتیجه قانونی دلخواه برسید.

دعاوی کیفری

به طور کلّی دعوایی که فرد برای اعلام وقوع جرم به مراجع قضایی یا مجازات فرد مجرم مطرح می کند دعوای کیفری است. در واقع دعوای کیفری زمانی که یکی از عناوینی که در قانون مجازات اسلامی جرم شناخته شده وبرای آن مجازات تعیین گردیده مطرح می شود، از جمله عناوین مجرمانه مانند: قتل، کلاهبرداری، خیانت در امانت، جعل، فحّاشی، توهین و … می باشد.

تنظیم فرم شکواییه

دعاوی کیفری منوط به ارائه درخواست و تنظیم شکایت است. هرچند به موجب قانون الزامی به تنظیم شکایت در فرمی خاص مقرر نشده اما عملا دادسراها خصوصا در کلانشهرها از پذیرش برگه های عادی شکایت خودداری می کنند که البته با توجه به حجم شکایات و ناخوانا بودن دست خط افراد و بیان نارسای افراد در تبیین موضوع، این اقدام منطقی به نظر می رسد. تنظیم درست شکواییه، انتخاب صحیح عنوان اتهامی، تبیین درست و دقیق موضوع و… ظرافتی است که عدم رعایت آنها بسیاری اوقات به تضییع حق شاکی می انجامد. متاسفانه بسیاری اوقات مشاهده می کنیم که تنظیم این اوراق و فرم های قضایی توسط عریضه نویسان محترم نیز فاقد دقت علمی و حقوقی است و عملا به حقوق افراد لطماتی جدی وارد ساخته است.

دعاوی ثبتی

به دعاوی که در جریان ثبت املاک و اسناد و اجرای اسناد رسمی لازم الاجرا عنوان شود و در محاکم دادگستری مطرح و مورد رسیدگی قرار گیرد دعاوی ثبتی می گویند. از دیدگاه دیگر، بروز مشکل و یا اختلاف در جریان ثبت املاک و تنظیم اسناد و اجرای اسناد رسمی لازم الاجرا و به طور قانونی حل و فصل این اختلافات و مشکلات در محاکم عمومی که صلاحیت ذاتی دارند دعوی ثبتی نامیده می شود.

قدم به قدم

نحوه کار ما چگونه است؟

۱

مشاوره رایگان

۲

امضای قرارداد

۳

تحقیق و بررسی

۴

پیگیری پرونده

درخواست یک تماس رایگان

_